Categorie archief: Nieuws

Video over TEGENSPRAAK 25.000 keer bekeken!

  Met het verschijnen van ons pleidooi Dwarsliggers werd door Alexandra Gabrielli een korte video gemaakt over het onderwerp van het boek: Tegenspraak geven en nemen. In de loop van dit jaar werd de video meer dan twintigduizend keer opgeklikt; 25.000 keer: dat stemt … Lees verder

Geplaatst in Communicatiestrategieën: tegenspraak, Geen categorie, Nieuws | Getagged , , , , | Een reactie plaatsen

Nalatenschap Boeli van Leeuwen ín Letterkundig Museum [2]

Boeli van Leeuwen kreeg op zijn geboorte-eiland Curaçao en in Nederland vooral bekendheid als auteur. Zijn boeken worden nog steeds herdrukt door uitgeverij In de Knipscheer, zoals de romans De rots der struikeling (1959), Schilden van leem (1985) en Het … Lees verder

Geplaatst in biografie- & archiefbezorging, Nieuws | Getagged , , , , , , , | 2 Reacties

Werken aan een biografie van Miep Diekmann

DE KENAU / Heeft Miep Diekmann het imago dat zij een biograaf voor haar karretje zou weten te spannen? Waarschijnlijk wel; zo karakteriseerde haar collega Dolf Verroen haar recentelijk als volgt: ‘Miep behoort tot het soort mensen dat gevraagd of … Lees verder

Geplaatst in biografie- & archiefbezorging, lezen & jeugdliteratuur, Nieuws | Getagged , , , , | 1 reactie