Video over TEGENSPRAAK 25.000 keer bekeken!

 

logo beroeps - z - eerMet het verschijnen van ons pleidooi Dwarsliggers werd door Alexandra Gabrielli een korte video gemaakt over het onderwerp van het boek: Tegenspraak geven en nemen.

In de loop van dit jaar werd de video meer dan twintigduizend keer opgeklikt; 25.000 keer: dat stemt tevreden! De video kwam tot stand onder de hoede van Stichting Beroepseer en is te zien op haar website.

Het gedachtegoed over het faciliteren van tegenspraak werd ontwikkeld op basis van persoonlijke ervaringen met de bestuurlijke en organisatorische praktijk ‘onder het Katwijkse blauw’. Daar voegden zich kennis en onderzoek van velerlei aard bij, inclusief een handvol praktische opties om tegenspraak mogelijk te maken.
Tot de resultaten behoren, naast de boekpublicatie Dwarsliggers; Tegenspraak onder schaamteloos leiderschap, tal van presentaties, workshops en sparring sessies, een dozijn columns, én een video waar al meer dan tienduizend bezoekers naartoe werden getrokken.

Met dank aan de Stichting Beroepseer, meer in het bijzonder Thijs Jansen, Alexandrien van der Burgt, Alexandra Gabrielli, Gabriël Anthonio en Maurits Hoenders.

Plezierige feestdagen en een uitdagend Nieuwjaar toegewenst.

 

Dit bericht is geplaatst in Communicatiestrategieën: tegenspraak, Geen categorie, Nieuws met de tags , , , , . Bookmark de permalink.